COACHING BIJ STRESS EN BURN-OUT

Laten we het simpel houden. Mijn programma's en online trainingen zijn niet alleen ontworpen om je veerkracht en belastbaarheid te vergroten... Ze zorgen bovendien voor minder stress, meer overzicht en meer balans!

gratis inzichtsessie

Gratis Inzichtsessie

In 30 minuten ontdek je waar je naar toe wilt en wat er nu nog in je weg staat. Je krijgt in het gesprek minstens twee tips die je direct kunt toepassen voor meer ontspanning en overzicht. 


Gratis minitraining

In 3 modules leer je wat je kunt doen om te beginnen met je stress loslaten en jezelf en je energie en plezier te hervinden. 

Als bonus ontvang je direct na het aanmelden een ontspanningsmeditatie en een 4de module waarin we aan de slag gaan met de fysieke kant van stress.

Online training Omgaan met Stress

In 12 weken leer je beter omgaan met stress, je traint je veerkracht en ontdekt hoe je een gelukkig en vitaal leven vol energie kunt leiden. 


stress coaching voor ondernemers

Stresscoaching voor ondernemers

Ondernemen is topsport. Je moet aan alles denken en het liefst tegelijkertijd. Leer tijdens dit coachingstraject hoe jij je stress kunt loslaten en weer overzicht, balans en energie krijgt voor een stevige basis voor vooruitgang. 

vip programma

1 op 1 coaching

In een speciaal voor jou ontworpen training leer je weer zorgeloos leven. Met deze stevige steun in de rug leer je de bronnen van je stress aan te pakken en zelf je spanning te reguleren. Je voorkomt of verkort hiermee ziekteverzuim als gevolg van een burn-out. Voor een lekker leven in balans. 

Wat anderen over de trainingen zeggen

Pascal

Personal assistent

"Niet langer heb ik de wereld op mijn schouders en ga ik gebukt onder stress en angst. Ik kan de wereld weer aan. Ik ben weer in control en weet dat ook vast te houden. Ik ben een ander mens geworden, met een frisse blik weer gericht op een gelukkige toekomst. "

Juul

Schrijfster en moeder van 3 pubers

"Ik ben gestopt met excuses voor mezelf te zoeken en doe nu elke dag een stap naar het licht. Met de oefeningen uit jouw programma laat ik me niet langer leiden door mijn angsten, maar blijf ik mezelf uitdagen. Je hebt me ontzettend geholpen, er voor gezorgd dat ik weer scherp naar mezelf kan kijken."