Wat zijn de voordelen van coaching?

Coaching is een stapsgewijs en doelgericht proces, waarbij je gemotiveerd en gestimuleerd wordt om het gewenste resultaat te bereiken. Je behoudt te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid in dit proces.

Het doel van coaching is het verbeteren van prestaties en/of persoonlijke ontwikkeling, waarbij jij je eigen doelen en manieren kiest.

We pakken onrust bij de bron aan en je leert de lessen die je daaruit kunt trekken. Je vergroot je bewustwording en zelfvertrouwen, ontdekt en ontwikkelt je eigen mogelijkheden en leert effectief gedrag toe te passen. Je werkt aan het verbeteren van je vaardigheden, capaciteiten, besluitvorming. Je verhoogt je kwaliteit van leven.

Coaching helpt je niet alleen maar tot goed genoeg, maar haalt het beste uit je. Het helpt je optimaal te functioneren in een wereld die tegenwoordig alles van ons vraagt. Je komt tot bloei. En dat alles in een efficiënt en, meestal, kortdurend traject.

Coaching kan ingezet worden voor organisaties, teams of individuen voor professionele, organisationele of persoonlijke ontwikkeling. De coach hanteert een of meer relevante methodes, in overeenstemming met coachingstandaarden en ethische principes. Natuurlijk is de relatie tussen coach en gecoachte strikt vertrouwelijk.

GROEPSPROGRAMMA

JE GEDACHTEN DE BAAS

Klaar met de stress, burn-out, frustratie, irritatie en vermoeidheid? En klaar voor een Lekker Leven in Balans?

Als jij meer stress ervaart dan je lief is en de gevolgen ervan je in de weg zitten, dan vind je in dit programma alles om weer vanuit je hart te leven. Je hernieuwt je focus en komt terug in balans. Je herbouwt je eigen fundament, zodat je na afloop weer het leven leidt dat jij verdient.

Meer info en inschrijven...

GRATIS ADVIESGESPREK

Zet de eerste stap! Neem de controle over je leven terug. In een half uur ontdekken we waar je van af wilt, wat je niet langer wilt, wat je wilt verbeteren. We onderzoeken waar je wél naartoe wilt werken. De uitgangspunten om zelf weer het heft in handen te nemen en niet langer je leven door anderen te laten leiden. En we ontdekken hoe we samen kunnen werken om die doelen te bereiken.

Meer info en direct een afspraak maken...

1 OP 1 COACHING

VIP COACHING

Je wilt je stress en alle klachten en symptomen die daarbij komen kijken loslaten. Je wilt weer zorgeloos, met voldoening en vol zelfvertrouwen leven. Je bent positief ingesteld en klaar om te groeien. Je geniet ook graag van alle kleine mooie dingen die het leven je te bieden heeft. Je wilt een stevige steun in de rug (en soms gewoon een schop onder je kont) die speciaal voor jou ontworpen is. Je zoekt hulp bij het aanpakken van je mindset en het opzetten van je strategie om je obstakels te overwinnen en je naar het volgende niveau in je leven te tillen.

Meer info...

VOOR ONDERNEMERS

Ondernemen is topsport. Je moet aan alles denken en het liefst tegelijkertijd. Coaching kan je focus, rust en balans bieden. Door heel even stil te staan bij wat je wilt en waar je nu bent, leg je een stevige basis voor vooruitgang.

Meer info...

VITALITEITSMANAGEMENT

Vitale medewerkers in een vitale organisatie. Het risico op stress en burn-out verlagen en de medewerkers tevredener. Het traject richt zich op het vergroten van de weerbaarheid en vitaliteit en draagt zo bij aan krachtiger medewerkers en betere bedrijfsresultaten.