COACHING VOOR ONDERNEMERS

Ik weet dat je het druk hebt, maar ik wil je iets laten zien...

Wist jij dat van de ondernemers van 35 tot 65 jaar ongeveer de helft last heeft van burn-out klachten? De helft! Ik schrok daar van. 

Het is best logisch dat ondernemers tegen stress aan lopen, want er gebeurt nogal wat. Je moet alle ballen tegelijk hoog houden, jíj bent degene die verantwoordelijk is. Maar wat gebeurt er als jij uitvalt door een burn-out? Hoe gaat het dan met je onderneming? En wat nou als het alleen maar gaat om stress? Wat gebeurt er dan?

Wat zijn de gevolgen voor jou en je onderneming als jij stress hebt?

Het wordt tijd om voor jezelf te gaan zorgen. Zodat jij straks weer volledig voor je onderneming kunt zorgen. 

Rust en overzicht

Ik was áltijd bezig het anderen naar de zin te maken. Mijn klanten, mijn leveranciers, mijn collega's. En thuis moest het natuurlijk ook perfect. Na al een paar sessies met Clair merkte ik dat het anders kon. Ik leerde zelf ontspannen, ontdekte wat echt belangrijk was voor mij en kon daarmee veel bewuster en tegelijkertijd veel makkelijker en sneller keuzes maken. Ik groeide, mijn gezin fleurde op en mijn bedrijf begon te bloeien!

Marieke

Ondernemer

Energie

Als zzp'er wilde ik vooral alles zelf doen. Van mijn website en adminstratie tot het huishouden. En natuurlijk ook nog mijn gewone werk. Het werkte niet langer. Ik merkte dat ik met minder focus bij mijn opdrachtgevers zat en zag zelfs mijn omzet achteruit hollen. Toen ik dat zag, schrok ik natuurlijk wel even. Ik werd door een "conculega" gewezen op het VIP-programma. En hoewel ik met mijn teruglopende omzet best even moest slikken, zag ik ook wel dat er iets moest gebeuren. Ik herken nu mijn energievreters vóórdat ze kunnen toeslaan, kan beter omgaan met mijn emoties en ben voor het eerst in echt lange tijd weer uitgerust. 

Saskia

Strategisch adviseur

omgaan met stress

Online training Omgaan met Stress

In 5 weken leer je beter omgaan met stress, je traint je veerkracht en ontdekt hoe je een gelukkig en vitaal leven vol energie kunt leiden.

vip programma

1 op 1 coaching

In een speciaal voor jou ontworpen training leer je weer zorgeloos leven. Met deze stevige steun in de rug leer je de bronnen van je stress aan te pakken en zelf je spanning te reguleren. Je voorkomt of verkort hiermee ziekteverzuim als gevolg van een burn-out. Voor een lekker leven in balans. 

Groundbreaking

Superfijn zo'n online training... Er is ook een app, dus ik ben niet gebonden aan de computer thuis, of op mijn werk. Dus als ik eens even snel (sorry ;-)) een van de ontspanningsoefeningen tussendoor wil doen, kan dat eigenlijk altijd.

Anne

Fysiotherapeut

Results

Ik begrijp nu hoe het werkt, met die stress van mij. Maar fijner: ik ben het voor en heb er grip op. Dat geeft zoveel ruimte voor al het andere!

Marijke

Projectadviseur

Genuine

Niet alleen maar saaie theorie (en die theorie was eigenlijk helemaal niet saai), maar veel oefenen en doen. Dat gaf me het inzicht dat ik nodig had. En de kracht en motivatie om door te zetten.

Anouk

Ondernemer