Individuele coaching

Ga eindelijk aan de slag met wat je echt wilt, in plaats van je te laten leven door alles wat je niet wilt!

Een kleine aanpassing in 1 deel van je leven kan al een grote verandering betekenen in je hele leven. Daarom stopt onze coaching niet bij jouw eerste vraag, maar onderzoeken we alle onderdelen en beperken we ons niet alleen tot het geestelijke deel. Wij geloven dat een gezonde geest in een gezond lichaam woont en dat jij je alleen optimaal kunt ontwikkelen als geest en lichaam in balans zijn. Tijdens de coaching werken we aan je fysieke, emotionele, sociale en geestelijke vitaliteit, zodat jij straks uit alle bronnen kunt putten die je nodig hebt.

Bij individuele coaching word je begeleid bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en haal je het beste uit jezelf. Je kunt experimenteren met nieuw, gewenst, gedrag en dit verankeren. Door het aanpakken van belemmerende gedachtes en gedrag doorbreek je snel en effectief je oude patronen. Maar let op! Coaching is hard werken. Je gaat aan de slag met zaken die vertrouwd en ingesleten zijn, op weg naar meer helderheid, groter bewustzijn, een beter inzicht en een betere balans.

In een korte tijd, vaak maar 6 tot 8 sessies, zet je eindelijk echt stappen op weg naar jouw doelen!

Elk traject begint met het gratis kennismakingsgesprek. Naar aanleiding daarvan formuleer jij je coachdoelen, waarmee we aan de slag gaan. Afhankelijk van jouw unieke situatie en jouw voorkeuren, maken we gebruik van een keur aan coachingmethodes en -technieken. We prikken ons niet vast op 1 methode, die het volledige traject gevolgd móet worden, maar gebruiken flexibel de methodes waar jij op dat moment de meeste baat bij hebt. De meest gebruikte technieken zijn vitaliteitscoaching, oplossingsgerichte coaching, positieve coaching en Rationeel Emotieve Training. Op deze manier halen we jouw kernkwaliteiten boven water en ben jij in staat je elke sessie steeds verder te ontwikkelen.

Elke coachsessie duurt 45 minuten.