ONLINE TRAINING OMGAAN MET STRESS

In 12 weken meer veerkracht, minder stress en meer ruimte voor wat jij belangrijk vindt. 

Wil jij snel en effectief met stress afrekenen?

omgaan met stress

Mooi, dan is deze training voor jou! Ik heb deze training ontwikkeld speciaal voor iedereen die weet dat de stress eigenlijk te veel word, maar zeker geen burn-out wil krijgen. Je leert alles wat je nodig hebt om je stress de baas te blijven en weer vol energie en plezier te leven. Met overzicht en in balans. 

Omdat weten alleen niet genoeg is, bevat deze training niet alleen maar theorie, maar vooral ook heel veel oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. 

Wat Marlies over de training zegt...

"Ik leefde op de automatische piloot en deed alles waarvan ik dacht dat het van me verwacht werd. Niet gek dus dat ik op een gegeven moment helemaal vastliep. Ik stikte in mijn stress, wist niet meer wat ik nou moest doen. Gelukkig kwam ik Clair tegen en dankzij haar en haar programma heb ik nu weer overzicht. De combinatie van theorie en de opdrachten zorgden ervoor dat ik begreep wat ik deed en dat ik dat ook makkelijker kon volhouden. Ik heb weer overzicht, weet wat belangrijk is voor mij en het plezier in mijn leven is terug."

Marlies

Accountmanager

Wat je in 12 weken leert


HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

Deze training is ontwikkeld speciaal voor drukke vrouwen, die inzien dat ze nu echt even te veel ballen in de lucht houden en ze daardoor niet meer aan zichzelf toekomen. Daarom ontvang je vanaf de startdatum om de week een nieuwe module. Juist om het behapbaar en overzichtelijk te houden. Bovendien heb je om de andere week toegang tot een live coachingcall waarin we het onderwerp van die module verder verdiepen en je nog meer handvatten te geven om je stress de baas te worden. Als je vragen hebt kan je die voorafgaand aan de coachingcall naar me sturen en dan zal ik die behandelen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om tussendoor je eigen vragen stellen. 

WAT IS STRESS EN WAT IS HET EFFECT OP JOU?

Het is belangrijk eerst eens even stil te staan bij de theorie achter stress. Daarna kunnen we door met hoe stress er voor jou uitziet en wat voor een invloed dat op jou en op jouw leven heeft. Bovendien maken we deze week een begin met het herstellen van je energie. 

OMGAAN MET STRESS & EMOTIES

Hoe ga jij om met stress en met wat belangrijk is voor jou? We gaan aan de slag met wat je voelt en je leert hoe je kunt omgaan met belemmerende overtuigingen. Daarnaast werken we ook aan het herstel van je fysieke conditie. 

COMPETENTIES, DRIJFVEREN, TALENTEN EN JE LEVENSMISSIE

Wie ben je, wat wil je en wat kan je? Maar we zijn ook bezig met je zelfvertrouwen, je stressbestendigheid en je leert beter doseren, plannen en prioriteiten stellen. 

JE SOCIALE OMGEVING EN JE WERK

Wat zijn je hulpbronnen en valkuilen, welk werk past bij je en hoe verdeel ik mijn tijd tussen privé en werk. En hoe ga je om met die energievretende sociale contacten?

TERUGVALPREVENTIE

Hoe ga je om met dagelijkse stress en wat kan je doen als je merkt dat de stress je toch weer te veel wordt? Natuurlijk zijn we in alle weken aan de slag gebleven met je energie en fysieke conditie. 

Ben je klaar om te beginnen?

Wat Christine over de training zegt...

"Ik ben zo blij dat ik deze training heb gevonden. Het had alles wat ik nodig heb en bovendien kan ik Clair ook nu nog, nu de training al is afgelopen, mijn vragen stellen en blijft ze me steunen."

Christine

Administratief medewerker

EN! IK HEB NOG EEN PAAR BONUSSEN VOOR JE!

Kijk even wat ik nog meer voor je heb als je je inschrijft voor Omgaan met Stress. Ik wil er alles aan doen om jou te helpen je stress achter je te laten. 

BONUS 1: EEN 1 OP 1 INTAKESESSIE (t.w.v. € 97)

In een skype-sessie van 45 minuten krijgen we scherp aan welke doelen je gaat werken en hoe jij het meeste uit deze online training gaat halen. Je ontdekt wat je nu nog belemmert en wat je nodig hebt om dat achter je te laten. 

BONUS 2: PRIMINGSESSIES (t.w.v. € 47 per sessie)

Versnel je persoonlijke ontwikkeling met positieve priming. Positieve priming is een methode vanuit de psychologie die je onbewuste beïnvloedt, waardoor je veel makkelijker en sneller de stappen zet die je nodig hebt voor een leven zoals jij dat graag wilt. Een paar minuten positieve priming per dag kan al zorgen voor 6 tot 8 uur verhoogde concentratie. De resultaten zijn snel en langdurig. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat priming leidt tot verlaagde stressniveaus, vergrootte vitaliteit, verbeterde relaties, verhoogde vindingrijkheid, scherpere besluitvorming, verbeterde planning, focus, efficiëntie en effectiviteit, productiviteit, creativiteit, helderheid, doelgerichtheid, een sterker gevoel van empowerment en een verhoogde emotionele en mentale veerkracht.  

BONUS 3: EFT MODULE (t.w.v. € 67)

EFT

In deze module ontdek je een makkelijke methode om altijd en overal aan de slag te gaan met de gebeurtenissen, gedachten en gevoelens die je nu belemmeren. Door gebruik van acupressuurpunten hef je blokkades op en laat je je levensenergie weer stromen. 

Je leert

* Wat EFT is en waarom het gebruikt wordt

* Hoe je EFT kunt gebruiken

* Je thema's en sleutelherinneringen te identificeren

* De EFT-routine en de tapping points

* Hoe je, nadat je belemmerende gebeurtenissen hebt weg getapt, positieve affirmaties kunt bekrachtigen

Wat Linda over de training zegt...

"Ik was altijd moe en kon mijn werk maar moeilijk loslaten. Dat had ook zijn weerslag thuis, waardoor ik nog maar weinig van mijn kinderen of mijn man kon verdragen. Daardoor was er thuis natuurlijk ook voortdurend heibel. Ik heb in deze training ontdekt wat mijn eigen bronnen van stress zijn en dat was voor mij de grootste eye-opener. Het klinkt zo simpel, maar het maakte het allergrootste verschil. Nu kan ik mijn eigen behoeftes afstemmen op de hoeveelheid energie die ik nog voor iedereen over heb en ervoor zorgen dat er geen kostbare energie verloren gaat aan zaken of mensen die helemaal niet belangrijk voor me zijn. Doordat ik nu beter kan omgaan met mijn eigen emoties is ook mijn zelfvertrouwen enorm toegenomen. En dat allemaal in zo'n korte tijd!"

Linda

Ondernemer

Over je trainer en begeleider


Hi! Ik ben Clair van den Boogaard en het is mijn missie om al die drukke vrouwen, net zoals jij, te laten zien dat je stress niet langer je leven hoeft te beheersen. Dat je weer overzicht en rust kunt ervaren. En ik ga je niet alleen precies de stappen laten zíen om dat voor elkaar te krijgen, ik ga je ook helpen om ze daadwerkelijk in praktijk te brengen. Want weten alleen is niet genoeg. 

15 jaar geleden had ik alles: huisje, boompje, beestje, leuke carrière. Maar toen mijn man en ik uit elkaar gingen, realiseerde ik dat ik meer wilde. Meer vrijheid, meer rust, meer voor mezelf. Jammer genoeg had ik eerst een burn-out nodig om tot dat inzicht en, belangrijker, vooral ook in actie te komen. Ik gooide het roer om en begon weer te studeren: psychologie en een coachingopleiding ernaast. En dat allemaal terwijl ik mijn bedrijf en gezin draaiende hield. Een drukke tijd, dat zeker, maar ik heb dus ervaren dat je ondanks dat alles stress niet de overhand hoeft te laten krijgen. 

Om jou weer grip op je stress en daarmee grip op je leven te geven, maak ik gebruik van bewezen methodes. Methodes en technieken die zich in de loop der tijd hebben onderscheiden door hun effectiviteit. 

En dat alles heb ik voor jou gebundeld in deze online training Omgaan met Stress. 

Clair van den Boogaard

Wat Anne over de training zegt...

"Superfijn zo'n online training, ik kon gewoon aan de slag als ik daar zin in had. Of als ik daar behoefte aan had. Ik kon alles downloaden, maar er is ook een app, dus ik ben niet gebonden aan de computer thuis of op mijn werk. Dus als ik eens even snel (sorry ;-))  een van de ontspanningsoefeningen tussendoor wil doen, kan dat eigenlijk altijd."

Anne

Fysiotherapeut

ONLINE TRAINING

OMGAAN MET STRESS

In 12 weken naar meer balans en overzicht 

DE INSCHRIJVING OPENT SNEL

Eenmalige investering van 

€ 397

ONLINE TRAINING OMGAAN MET STRESS (t.w.v. € 397)


OM DE WEEK EEN NIEUWE MODULE


OM DE WEEK EEN LIVE ONLINE COACHINGCALL


LEVENSLANG 24/7 TOEGANG TOT DE TRAINING


ALLE LESSEN ZIJN TE DOWNLOADEN


OOK TOEGANG VIA DE APP (alleen voor iPhone)


1 OP 1 ONLINE INTAKESESSIE (t.w.v. € 97)


TOEGANG TOT ALLE PRIMINGSESSIE (t.w.v. € 47 per sessie)


EFT MODULE (t.w.v. 67)

Dit volledige pakket voor € 397

Nog vragen? Ik heb antwoorden!


Wanneer begint de training?

Wanneer jij wilt! Zodra je de training hebt besteld en afgerekend ontvang je je welkomstpakket en de link om de afspraak voor je intake met mij te maken. Direct na die intake sessie krijg je toegang tot de online leeromgeving zodat je verder kunt met het volgende onderdeel. 

Hoelang heb ik toegang tot de training?

Voor altijd. Je hebt onbeperkte toegang tot deze training voor zo lang als je wilt. En met elk mobiele apparaat dat je hebt. (Geen probleem dus als je eens een weekje niet aan de stof of het oefenen toe komt)

Hoelang duurt de training?

Gedurende 5 weken ontvang je elke week een nieuwe module. Maar nogmaals: neem je tijd als je meer tijd nodig hebt, want je hebt voor altijd toegang tot de training. 

Is deze training ook geschikt voor mij?

Deze training is het meest geschikt voor drukke vrouwen, al dan niet werkend, al dan niet moeder. Als je het gevoel hebt dat je veel stress hebt, dan is dit jouw training. Heb je al een diagnose voor een burn-out van je huisarts, dan is dit niet de meest geschikte training voor jou. Het VIP-programma is dan geschikter voor je. 

Welke ondersteuning bied je?

Behalve natuurlijk je online leeromgeving, mag je me altijd mailen als je ergens tegenaan loopt. Je ontvangt niet altijd direct antwoord, maar je ontvangt wel áltijd antwoord. Let wel: deze training is opgezet als zelfstudie. Als je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding, dan is het VIP-programma daar veel beter op ingericht. 

Waarom is deze training anders?

In deze training komen heel veel verschillende methodes bij elkaar. Het is niet alleen maar lézen over wat goed voor je zou zijn, maar je gaat er ook mee aan de slag. Elke dag een klein stapje. Zo raakt je nieuwe gedrag ingesleten en zal je na een tijdje merken dat het allemaal al heel gewoon voor je is. 

Wat als ik nou nog meer vragen heb?

Voel je welkom om je vragen aan me te mailen op info@vanstressnaarsturen.nl