VIP PROGRAMMA

1 op 1 coaching voor als je net een beetje meer wilt of nodig hebt

Christine's verhaal

Christine

Accountmanager

"Ik herkende mezelf niet meer. Ging op mijn werk steeds slechter presteren, echt, mijn resultaten holden achteruit. En eerlijk gezegd, presteerde ik thuis ook veel minder goed. Ik snauwde naar alles en iedereen om me heen, kon nog maar moeilijk zelfs de kleinste dingen onthouden. Maar hé, dat hoort erbij, tenslotte. Ik wilde toch zo nodig carrière maken? En kinderen? Dan is het nu gewoon even druk. En ik was supergoed geworden in doen alsof, ook naar mezelf. Alleen even naar de supermarkt voor een pak melk? Dan schreef ik het gewoon op. Niet alleen dat pak melk, maar ook dat ik naar de supermarkt moest. Het viel niemand echt heel erg op. Ja, dat snauwen, maar dat werd langzaam een soort karaktertrek. Ondertussen sliep ik nog nauwelijks en was ik constant moe. Het ging gewoon niet meer. Mijn huisarts wees me op coaching. Geen wachtlijst, minstens net zulke goede resultaten als met "gewone" therapie. Aarzelend belde ik Clair voor een eerste kennismaking. En wat ben ik blij dat ik die eerste stap heb durven zetten! Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar het heeft mijn leven veranderd. Nee beter: het heeft me mijn leven terug gegeven!"

Renske's verhaal

Renske

Operation's manager

"Ken je dat? Dat je de hele dag, elke dag, zo'n onbestemd gevoel hebt, dat er íets gaat gebeuren, maar je weet niet wat? En dat iets zou natuurlijk niet positief of blij zijn. Ik was constant voorbereid op het ergste. Tot in de puntjes. Kinderen op de glijbaan? Die zouden er wel eens af kunnen donderen. Leidinggevende die belt? Dat wordt ontslag. De hele dag. Ik was kapot, kon niet meer. Letterlijk. Geen wonder, want als ik het nu eens bekijk, denk ik dat ik in die periode ook niet veel meer sliep dan een uur of 4 per nacht. Ik moest wel, want de volgende ochtend moesten de lunchtrommeltjes gevuld, die presentatie nog geperfectioneerd, dat soort dingen. De coaching die ik de afgelopen tijd heb gekregen heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen mijn perfectionisme heb afgeschud (zonder dat ik daarbij het gevoel kreeg dat ik ineens al mijn rollen niet meer goed kon vervullen), maar ook dat onbestemde gevoel. Als ik nu 's avonds op de bank plof, dan heb ik het gevoel dat wat ik die dag heb gedaan van waarde was. Voor de mensen om me heen en voor mezelf. En dat is een veel fijner gevoel."

EN! IK HEB NOG EEN PAAR BONUSSEN VOOR JE!

Ik ga je, elke stap, helpen, het allermeeste uit dit programma te halen en je stress achter je te laten. Deze extraatjes gaan je daarbij helpen!

BONUS 1: PRIMINGSESSIES (t.w.v. € 47 per sessie)

Versnel je persoonlijke ontwikkeling met positieve priming. Positieve priming is een methode vanuit de psychologie die je onbewuste beïnvloedt, waardoor je veel makkelijker en sneller de stappen zet die je nodig hebt voor een leven zoals jij dat graag wilt. Een paar minuten positieve priming per dag kan al zorgen voor 6 tot 8 uur verhoogde concentratie. De resultaten zijn snel en langdurig. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat priming leidt tot verlaagde stressniveaus, vergrootte vitaliteit, verbeterde relaties, verhoogde vindingrijkheid, scherpere besluitvorming, verbeterde planning, focus, efficiëntie en effectiviteit, productiviteit, creativiteit, helderheid, doelgerichtheid, een sterker gevoel van empowerment en een verhoogde emotionele en mentale veerkracht.  

BONUS 2: EFT MODULE (t.w.v. € 67)

In deze module ontdek je een makkelijke methode om altijd en overal aan de slag te gaan met de gebeurtenissen, gedachten en gevoelens die je nu belemmeren. Door gebruik van acupressuurpunten hef je blokkades op en laat je je levensenergie weer stromen. 

Je leert

* Wat EFT is en waarom het gebruikt wordt

* Hoe je EFT kunt gebruiken

* Je thema's en sleutelherinneringen te identificeren

* De EFT-routine en de tapping points

* Hoe je, nadat je belemmerende gebeurtenissen hebt weg getapt, positieve affirmaties kunt bekrachtigen

EFT

Kims verhaal

Kim

Salarisadministrateur

"Ik wilde je even laten weten hoe blíj ik ben! Ik had altijd problemen met voldoen aan iedereens verwachtingen over hoe mijn leven eruit zou horen te zien. Op een avond vond ik jou op Facebook en kwam zo op je website en deed de stresstest. Ik schrok me natuurlijk het apelazarus, maar het zorgde er ook voor dat ik me aanmeldde voor een inzichtsessie. Die sessie gaf me al wel wat handvatten, maar ik wilde meer en heb daarom ter plekke besloten me aan te melden voor het VIPprogramma. En het maakte een wereld van verschil. Ik heb nu overzicht, weet dat ik goed (en leuk!) genoeg ben, hol niet langer achter alle feiten aan en, het belangrijkste van alles, ik vind mijn leven weer leuk."

Over je coach


Hi! Ik ben Clair van den Boogaard en het is mijn missie om al die drukke vrouwen, net zoals jij, te laten zien dat je stress niet langer je leven hoeft te beheersen. Dat je weer overzicht en rust kunt ervaren. 

Het 1 op 1-programma wordt precies op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen, behoeftes en wensen. Ik maak gebruik van een veelheid aan coachingmethodes en -technieken en combineer die met inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness en stressmanagement om de ontwikkeling en vooruitgang die jij nodig hebt mogelijk te maken. 

En ik ga je niet alleen precies de stappen laten zíen om dat voor elkaar te krijgen, ik ga je ook helpen om ze daadwerkelijk in praktijk te brengen. Want weten alleen is niet genoeg. 

15 jaar geleden had ik alles: huisje, boompje, beestje, leuke carrière. Maar toen mijn man en ik uit elkaar gingen, realiseerde ik dat ik meer wilde. Meer vrijheid, meer rust, meer voor mezelf. Jammer genoeg had ik eerst een burn-out nodig om tot dat inzicht en, belangrijker, vooral ook in actie te komen. Ik gooide het roer om en begon weer te studeren: psychologie en een coachingopleiding ernaast. En dat allemaal terwijl ik mijn bedrijf en gezin draaiende hield. Een drukke tijd, dat zeker, maar ik heb ervaren dat je ondanks dat alles stress niet de overhand hoeft te laten krijgen.

Dus: ik weet hoe je je voelt, ik begrijp waar je doorheen gaat en ik laat je niet los! Jij gaat het redden!

Clair van den Boogaard

1 op 1 coaching

VIP PROGRAMMA

In 3 maanden naar meer grip op je stress en leven

MELD JE NU AAN

Eenmalige investering van

€ 997

1 OP 1 COACHING VIP PROGRAMMA (t.w.v. € 597)


6 COACHINGSESSIES VAN 45 MINUTEN (VIA SKYPE OF F2F)


  6 PROGRESSIECALLS TUSSENDOOR VOOR DE MOMENTEN DAT JE SNEL VERDER WILT


   TUSSENTIJDS CONTACT PER MAIL OF WHATSAPP VOOR VRAGEN


    OP MAAT GEMAAKTE MATERIALEN OM JE VOORTGANG TE VERSNELLEN


     LEVENSLANG 24/7 TOEGANG TOT JE PERSOONLIJKE LEEROMGEVING


      ALLE MATERIALEN ZIJN TE DOWNLOADEN


       OOK TOEGANG VIA DE APP (alleen voor iOS)


        TOEGANG TOT ALLE PRIMINGSESSIES (t.w.v. € 47 per sessie)


         TOEGANG TOT DE EFT MODULE (t.w.v. € 67 per sessie)

          Dit volledige pakket voor € 997

           Nog vragen? Ik heb antwoorden!


           Wanneer kan ik beginnen?

           Wanneer jij wilt! Boek meteen een inzichtsessie voor een kennismaking en dan kunnen we aan de slag. Geen wachtlijsten, gewoon meteen in actie.

           Hoe lang heb ik toegang tot de materialen die gebruikt worden?

           Voor altijd. Je hebt onbeperkte toegang tot de materialen via jouw eigen digitale leeromgeving. En met elk mobiele apparaat dat je hebt. (Je kunt dus later altijd nog eens iets terugzoeken of een van de oefeningen herhalen. )

           Is deze coaching ook geschikt voor mij?

           Dit programma is het best geschikt voor als je extra aandacht wilt hebben, als je bang bent dat je zult uitvallen door de stress, of wanneer je al een burn-out diagnose van je huisarts hebt. 

           Welke ondersteuning bied je?

           Behalve de 6 officiële coachingsessies, heb je ook nog 6 kortere sessies om tussendoor in te plannen, mocht je daar behoefte aan hebben. Verder mag je me altijd een mail of een whatsappje sturen. Het lukt me misschien niet altijd om direct antwoord te geven, maar je krijgt áltijd antwoord. 

           Hoe is dit programma anders?

           Clair heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Ze begrijpt en heeft ervaren wat werkt en wat niet. Bovendien zal ze altijd blijven zoeken naar de beste oplossing voor jou. De methodes die gebruikt worden, zijn geslecteerd om hun effectiviteit. Het gaat niet zozeer om het aanleren van een bepaalde methode, maar veel meer over jou je eigen, authentieke, weg te laten vinden. 

           Kan ik in termijnen betalen?

           Natuurlijk kan dat. Als het makkelijker voor je is, dan kan je ook betalen in 3 maandelijkse termijnen van € 217, waarbij je de eerste termijn voor aanvang van de eerste sessie betaalt. 

           Welk resultaat kan ik verwachten?

           Dit werkt als jij ervoor werkt. Maar de clienten die ik begeleid melden allemaal over de vooruitgang die ze hebben gemaakt en hoe hun overzicht is verbeterd en hun stress is verminderd. 

           Wat als ik nou nog meer vragen heb?

           Voel je welkom om je vragen aan me te mailen op info@vanstressnaarsturen.nl