Hi! Ik ben Clair!

IK KAN JE HELPEN:

Bij het herstel van energie, veerkracht en vitaliteit | Inzicht krijgen in je eigen stressbronnen | Versterken van je vaardigheden om met stress om te gaan | Stressverhogende gedachten te herkennen en aan te pakken | Terugvinden van je motivatie voor je werk en je privé | Je gedrevenheid terug te vinden ... zodat jij weer een ontspannen en uitgerust leven kunt opbouwen waar je van houdt en waarin je je thuisvoelt. 

WAAROM IK STRESS DE DEUR HEB UITGEWERKT


We zouden gewoon met veerkracht en energie in ons leven moeten staan...

... we hoeven ons niet doodmoe en piekerend op de zoveelste kop koffie door de dag te laten trekken. 

Ik beloof je...

... dat het ECHT mogelijk is om een ontspannen leven te bouwen waar we van houden, in ons eigen tempo in onze eigen tijd en naar onze eigen regels. 

Het probleem is...

... dat je je sterker voordoet dan je je voelt. Het internet staat bovendien vol met mensen die aan de buitenkant opgewekte en uitgeslapen zijn, die het perfecte plaatje neerzetten. Op de een of andere manier hebben we het idee gekregen dat we moeten voldaan aan dat ene ideaalbeeld. We leggen onszelf daarmee ongelooflijk veel druk op, wat resulteert in spanning, stress en vermoeidheid. En natuurlijk doen we dat niet alleen, ook onze omgeving verwacht van alles van ons: ouders, partner, kinderen, werkgever, collega's, vrienden, noem maar op, of jij het allemaal maar even wilt oplossen. 

TOTALE ONZIN!

Het leven vraagt niet van je om alle ballen hoog te houden en alles perfect voor elkaar te hebben. Je vrienden ook niet! Succes komt niet voort uit dat perfecte plaatje. Geluk vind je niet in al die ballen hoog in de lucht.

 Je hoeft niet je gezondheid op het spel te zetten voor geluk en succes. Een leven dat jij leuk vindt, waarin je ontspannen en uitgerust bent, kosten je niet je relaties of je werk, of al het andere wat belangrijk is voor je. 

En door alles wat je ziet op de tv, op social media, in kranten en tijdschriften, voel je je schuldig, incompetent en lui. 

Het spijt me, maar dat valt bij mij niet lekker. En ik vermoed dat het bij jou ook niet erg lekker valt. 

Laten we een andere manier kiezen. Laten we het perfecte plaatje voor de buitenwereld eindelijk als onzin herkennen. 

Een leven vol veerkracht en vitaliteit vraagt om een nieuwe strategie en focus. Ik ga niet tegen je liegen, de balans vinden in alles wat je wilt bereiken, is niet altijd rozengeur en maneschijn...

... maar het hoeft niet de uitputtende strijd te zijn die jij nu levert. 

Ben jij er klaar voor om je innerlijke perfectionist uit te zwaaien, de strijd, stress en vermoeidheid los te laten en eindelijk echt aan de slag te gaan met het leven waar jij van droomt?

WIL JE MEER OVER MIJ WETEN?


Ik ben vitaliteitscoach, ondernemer, was bedrijfsadviseur en deed iets met duurzaamheid, ik ben moeder van twee heerlijke zoons en vrouw van een geweldige vader/projectinrichter/ondernemer. 

In 2010 had ik het allemaal best leuk voor elkaar. Ik adviseerde bedrijven op het gebied van veranderingen en duurzaamheid. Thuis deed ik het huisje-boompje-beestje en toch knaagde er iets. Aan het einde van dat jaar liep mijn huwelijk stuk en dat was voor hét moment waarop ik zag dat alles anders moest. Natuurlijk was de scheiding een hele schok en in ons geval een taai traject, maar ik dwong mezelf om in te blijven zetten op mezelf en persoonlijke groei. Ik ging weer terug mediteren, zocht mijn mentoren weer op, besteedde tijd aan wat ík kon en wilde. Het zorgde ervoor dat de muren langzaam om me heen begonnen af te brokkelen. Muren waarvan ik tot dan toe niet eens doorhad dat ik ze zo stevig om me heen had opgebouwd. 

Ondertussen merkte ik ook steeds vaker dat het in de verandertrajecten die ik begeleidde vooral om de medewerkers ging en om hoe zij in hun vel zaten. Dat maakte dat ik weer terug ben gaan studeren en nu studeer ik psychologie aan de OU. Daarnaast heb ik ook een HBO coachingopleiding gevolgd. 

Jep, ik ben in het diepe gesprongen en heb het leven bij de kladden gegrepen. 

KOM BIJ ONZE GRATIS COMMUNITY

Kom in contact met mensen net zoals jij. Bezig om hun chaos achter zich te laten, weer overzicht en rust te creëren en die bouwen aan het leven waar ze van dromen. Je krijgt er info, tips, tricks en gratis trainingen om je te helpen je veerkracht en vitaliteit terug te vinden.

Plus: bij aanmelding ontvang je direct toegang tot de masterclass De Kracht van je Gedachten, waarin je leert hoe je je mindset voor je kunt laten werken om zo een Lekker Leven in Balans te krijgen.  

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan stuur ik je regelmatig gratis tips en inspiratie om je leven een upgrade te geven. Je kunt je hier ook altijd weer voor uitschrijven. Voor mee info, bekijk de privacyverklaring. 

SOCIAL MEDIA