Privacybeleid

Privacy AVG
Leiders met Lef, gevestigd aan Zandvoortselaan 16, Zandvoort is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Leiders met Lef
Zandvoortselaan 16
2042 XA Zandvoort
06-50408937

De Functionaris Gegevensbescherming van Leiders met Lef is te bereiken via info@vanstressnaarsturen.nl

Werkend voor / onder de naam:

www.leidersmetlef.nl

www.vanstressnaarsturen.nl

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Leiders met Lef verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– Betaalgegevens
– Bestelgeschiedenis
– Telefoonnummer (optioneel indien opgegeven)
– Geboortedatum (optioneel indien opgegeven)
– Geslacht (optioneel indien opgegeven)

Leiders met Lef zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.

Uitsluitend met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties. U geeft hiervoor toestemming wanneer u bij het plaatsen van uw bestelling het hokje ‘Meld u aan voor de nieuwsbrief!’ aanvinkt, handmatige aanmelding via de hoofdpagina van de webshops of op eigen verzoek Leiders met Lef de aanmelding laat doen voor u. Als u niet langer op prijs stelt dat u onze nieuwsbrief ontvangt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@vanstressnaarsturen.nl of door uzelf uit te schrijven onderaan de nieuwsbrief. In onze systemen geven wij dan duidelijk aan dat u hier geen prijs op stelt en u deze nieuwsbrieven ook niet langer ontvangt.

Leiders met Lef heeft voor de samenwerking met derden (verwerkings-) overeenkomsten afgesloten ter bescherming van uw persoonlijke gegevens. Hieronder vindt u een overzicht van de partijen die een deel van uw persoonsgegevens zouden kunnen verwerken en met welk doel:

  • Mollie Payment: Verwerkt alle betalingen iDEAL met uw naam en rekeninggegevens.
  • Mailchimp: Verzending Leiders met Lef nieuwsbrieven en uitschrijvingen via nieuwsbrief link met behulp van e-mailadres en optioneel verstrekte voornaam en/of achternaam.
  • Google Analytics: Verwerking statistieken website gebruik door te klikken registratie aantal bezoekers, snelheid, gebruikte apparaten, tijd van bezoek en advertentie gebruik. IP-adressen worden geanonimiseerd.

Buiten bovengenoemde partijen heeft Leiders met Lef het volledige beheer van uw gegevens en in eigen hand en zal zorgvuldig omgaan met alle verzamelde gegevens.

Graag wijzen we u ook op een aantal, voor u, belangrijke rechten, namelijk:

  • U heeft het recht om in te zien of na te vragen waarvoor uw gegevens worden gebruikt.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig laten wissen van uw persoonlijke gegevens).

Bij gebruik van het recht op vergetelheid raden wij u aan om uw administratie van al uw aankopen zorgvuldig te bewaren. Voor de nodige service of andere vormen van dienstbaarheid zal Leiders met Lef afhankelijk zijn van uw administratie betreffende de aankopen en alle gegevens die hierbij zijn gebruikt.

Cookies
Leiders met Lef gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren en de effectiviteit van advertenties meten. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Account
Als u bij Leiders met Lef een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een veilige server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om u te informeren over uw bestelling(en).
U heeft zelf altijd met uw inloggegevens toegang tot uw account en kunt uw gegevens te allen tijde wijzigen of aanvullen.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Plugin: Appointments

Wanneer bezoekers een afspraak maken via de website, verzamelen we de gegevens die getoond worden in het afspraakformulier om contact op te kunnen nemen met een client. De verzamelde data wordt niet openbaar getoond, maar we kunnen deze wel doorsturen naar medewerkers of door ons ingeschakelde derden die de diensten zullen uitvoeren.

Beveiliging
Leiders met Lef hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. Systemen waarmee we werken zijn alle voorzien van wachtwoorden, die periodiek worden gewijzigd. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

Vragen
Indien u nog vragen heeft over het privacy beleid van Leiders met Lef, dan kunt u een e-mail sturen naar info@vanstressnaarsturen.nl. We helpen u natuurlijk ook graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van ons privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Disclaimer
Als u vindt dat onze websites niet in overeenstemming zijn met ons privacy statement, neem dan contact met ons op via mail info@vanstressnaarsturen.nl of via telefoon 06-50408937. Bij onregelmatigheden kunt u altijd melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij werken graag mee om uw privacy te garanderen.
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van onze websites. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Leiders met Lef. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze websites besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Leiders met Lef wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons