Vitaliteitstherapie

Unieke therapie op basis van bioresonantie

Wat zegt Xandra?

Xandra

Gepensioneerd

Ik heb meer energie, mijn lijf doet minder zeer en ook mentaal voel ik me opgeruimder! En dat al na 2 weken!

Wat is vitaliteitstherapie?


Vitaliteitstherapie zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten en dat je genoeg energie hebt voor een vitaal leven. Het herstelt het zelfhelend vermogen van je lichaam en zorgt ervoor dat je op alle gebieden van je leven in balans bent en optimaal kunt presteren. 

De energie in ons lijf moet altijd stromen, wanneer deze energie geblokkeerd raakt uit zich dat in fysieke en mentale problemen: stress en vermoeidheid liggen op de loer. Wanneer we niet vitaal zijn, heeft dat zijn weerslag op elk gebied in ons leven: onze gezondheid, onze relaties, ons werk of ons bedrijf.

 Vitaliteitstherapie is een combinatie van westerse en oosterse technieken met als doel het herstellen van je vitaliteit. Met behulp van resonantiebehandelingen brengen we je energiestroom weer terug in balans. Die balans is nodig om het zelfhelend systeem van je lichaam weer goed te laten functioneren. 

Wat zegt Ellen?

Ellen

Teamcoördinator 

"Tijdens de therapie hoefde ik alleen maar te zitten en te ontspannen. Ik hoefde niet te praten en dat was eigenlijk best wel eens fijn. Na 4 weken voel ik me sterker, vitaler en pik ik niet meer elk verkoudheid mee.  Met recht een onderhoudsbeurt voor je lichaam!"

Waarom vitaliteitstherapie?

Door de stress uit ons alledaagse leven, raakt onze energie uit balans. Een scheiding, verandering van werk, het krijgen van kinderen, verhuizen, zwangerschap, menstruatie en overgang, maar ook de manier waarop we slapen, ons eetpatroon en luchtvervuiling zijn hierop van invloed. Door de opeenstapeling van stressfactoren is ons lichaam op een gegeven moment niet meer in staat hier adequaat mee om te gaan. 

Hoe werkt vitaliteitstherapie?

Tijdens de vitaliteitstherapie helpen we het lichaam de effecten van de stress op te ruimen. Zo herstelt de balans en voel jij je weer vitaal. 

In onze eerste afspraak meten we met een specifieke bioresonantietest de energie in je lichaam. Door middel van biofeedback meten we wat je lichaam op dat moment precies nodig heeft. Deze scan is meteen een eerste grote opruimbeurt en vormt de basis voor je verdere therapie. 

Na de eerste scan weten we waar het lichaam het meest mee is belast is stellen we op basis van die frequenties de vervolgbehandelingen op. Belastende frequenties worden op deze manier weer terug in balans gebracht, waardoor het zelfhelend systeem van je lichaam wordt hersteld. Tijdens de scan en de behandelingen word je verbonden met het bioresonantie-apparaat en worden er elektroden op je pols en enkel geplakt en blijf je in een rustige, ontspannen houding zitten of liggen. De behandeling is pijnloos, maar soms kan je een trilling voelen. Over het algemeen wordt de tijd als ontspannen en prettig ervaren. 

De eerste afspraak duurt 1,5 uur, de vervolgbehandelingen ongeveer een half uur. 

Zie het als een grote onderhoudsbeurt voor je lichaam. 

Welke reacties zijn er te verwachten gedurende de therapie: doordat je lichaam actief wordt aangespoord om de balans te herstellen, is het mogelijk dat je tijdelijk extra stresssymptomen ervaart: hoofdpijn, trillen, misselijkheid, vermoeidheid, huiduitslag, transpiratie, een warm of juist koud gevoel, geïrriteerdheid, of een grieperig gevoel kan voorkomen. 

Wij stellen geen diagnose, daarvoor verwijzen we je door naar een arts. 

 Als je een pacemaker hebt, of zwanger bent, dan is deze vitaliteitstherapie helaas niet mogelijk. 

 Tijdens de periode van de therapie raden we je aan zo gezond mogelijk te leven, voldoende water te drinken en cafeïne en alcohol te vermijden. Zo helpen we je lichaam optimaal bij het herstel.

Wat zegt Vita?

Vita

Account Manager

"Opluchting! Dat is het beste woord dat ik kan bedenken om te beschrijven hoe ik me nu voel. Van een overlopend hoofd, vol watten, altijd moe en prikkelbaar, heb ik eerst de detox gedaan en daarna ook nog het vitaliteitspakket. Ik voel me nu in balans en heb weer energie om de dingen te doen die ik wil doen. De rust tijdens de sessies droegen daar zeker aan bij, het was eerst wel wat onwennig, maar al snel werd het een moment om naar uit te kijken!"

Over je coach


Hi! Ik ben Clair van den Boogaard en het is mijn missie om al die drukke vrouwen, net zoals jij, te laten zien dat je stress niet langer je leven hoeft te beheersen. Dat je weer overzicht en rust kunt ervaren. 

Het 1 op 1-programma wordt precies op maat gemaakt, afgestemd op jouw doelen, behoeftes en wensen. Ik maak gebruik van een veelheid aan coachingmethodes en -technieken en combineer die met inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness en stressmanagement om de ontwikkeling en vooruitgang die jij nodig hebt mogelijk te maken. 

En ik ga je niet alleen precies de stappen laten zíen om dat voor elkaar te krijgen, ik ga je ook helpen om ze daadwerkelijk in praktijk te brengen. Want weten alleen is niet genoeg. 

15 jaar geleden had ik alles: huisje, boompje, beestje, leuke carrière. Maar toen mijn man en ik uit elkaar gingen, realiseerde ik dat ik meer wilde. Meer vrijheid, meer rust, meer voor mezelf. Jammer genoeg had ik eerst een burn-out nodig om tot dat inzicht en, belangrijker, vooral ook in actie te komen. Ik gooide het roer om en begon weer te studeren: psychologie en een coachingopleiding ernaast. En dat allemaal terwijl ik mijn bedrijf en gezin draaiende hield. Een drukke tijd, dat zeker, maar ik heb ervaren dat je ondanks dat alles stress niet de overhand hoeft te laten krijgen.

Dus: ik weet hoe je je voelt, ik begrijp waar je doorheen gaat en ik laat je niet los! Jij gaat het redden!

Clair van den Boogaard

Vitaliteitstherapie

PRIJZEN


LOSSE MODULES

  Intake, inclusief vitaliteitsscan of detoxbehandeling - 1,5 uur - € 99

  Remote behandeling per 2 weken - € 49

  Contactsessie detox - 1,5 uur - € 89

  Contactsessie vitaliteit - 45 minuten - € 49 (alleen mogelijk na de vitaliteitsscan)


  DETOXPAKKET - 11 DAGEN

   Intake, inclusief eerste detoxbehandeling - 1,5 uur - € 99

   3 Contactsessies detox - à 1,5 uur - € 267

   Remote 11 dagen - € 49

   Totaal: € 415

   NU VOOR: € 297


   VITALITEITSPAKKET - 4 WEKEN

    Intake, inclusief vitaliteitsscan - 1,5 uur - € 99

    7 Contactsessies vitaliteit - à 45 minuten - € 343

    Remote 4 weken - € 98

    Totaal: € 540

    NU VOOR: € 397


    SPECIALE AANBIEDING

     Wil je eerst detoxen voor je aan het vitaliteitspakket begint? Dan betaal je voor het detoxpakket slechts € 100!

     Totaal: € 297 (detoxpakket) + € 397 (vitaliteitspakket) = € 694

     NU VOOR: € 497

     Nog vragen? Ik heb antwoorden!


     Wanneer kan ik beginnen?

     Wanneer jij wilt! Bel meteen voor een gratis telefonische kennismaking en dan kunnen we aan de slag. Geen wachtlijsten, gewoon meteen in actie.

     Is de vitaliteitstherapie ook geschikt voor mij?

     Dit programma is niet geschikt voor mensen met een pacemaker, of als je zwanger bent. Verder heeft eigenlijk iedereen baat bij frequentietherapie. 

     Welk resultaat kan ik verwachten?

     Dit werkt als jij ervoor werkt. Maar de cliënten die ik begeleid melden allemaal over de vooruitgang die ze hebben gemaakt en over hoeveel vitaler ze zich voelen. 

     Wat als ik nou nog meer vragen heb?

     Voel je welkom om je vragen aan me te mailen op info@vanstressnaarsturen.nl