CONTACT

Ik vind het fijn dat je hier bent en ik wil je graag helpen! Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag hier niet onder, neem dan contact op en ik reageer binnen 2 dagen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. In het weekend en tijdens feestdagen zijn we vrij en nemen we de tijd om op te laden. 

Wil je gratis tips tegen stress ontvangen?

Honderden vrouwen gingen je al voor

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan stuur ik je periodiek gratis tips en inspiratie voor meer overzicht en grip op je leven. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring. 

Veelgestelde vragen


Ik ben dankbaar dat je hier bent en ik wil je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Om dit te doen heb ik de algemene vragen die me het meest gesteld worden hieronder beantwoord. Wie weet staat die van jou er ook tussen!

Kan ik je uitnodigen voor mijn podcast, webinar of online summit?

Ja! Leuk! Stuur me een berichtje om ons gesprek te beginnen!

Werk je ook voor bedrijven? Doe je ook vitaliteitsmanagement voor organisaties?

Vanzelfsprekend doe ik dat. Ik kom graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat is coaching precies?

Coaching is een proces waarbij gezonde mensen op een positieve manier worden begeleid verder te komen. Dat kan wanneer ze ergens tegenaan lopen, of omdat ze graag meer willen bereiken. In het geval van coaching bij stress en burn-out zien we de coachees als gezonde mensen die een gezonde reactie vertonen op een ongezonde situatie. Gedragsverandering, het beter omgaan met emoties of situaties of het aanleren van nieuwe competenties en vaardigheden kunnen doelen zijn binnen coaching. Coaching kan een belangrijke preventieve werking hebben voor psychische klachten en stoornissen. Coaching is een snel en effectief proces waarbij niet al te diep wordt ingegaan op vroeger, maar vooruit wordt gekeken en toegewerkt naar de oplossing of gewenste situatie. 

SOCIAL MEDIA


Andere vraag?